10η Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δάφνης Υμηττού

Την Τρίτη 8 Ιουλίου 2014 και ώρα 9:15 μ.μ. θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο της Δάφνης Υμηττού, στο Δημοτικό Κτίριο της Δημοτικής Κοινότητας Υμηττού (πρώην Δημαρχείο Υμηττού) Πλ. Ηρώων Πολυτεχνείου 1, για να συζητήσει τα παρακάτω θέματα :

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ 

 1. Ανακοινώσεις- Ερωτήσεις
 2. Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2014, κατόπιν εισήγησης της Εκτελεστικής Επιτροπής
 3. Αποδοχή 4ης κατανομής πίστωσης ΣΑΤΑ έτους 2014, για κάλυψη έργων και επενδυτικών δραστηριοτήτων.
 4. Αναμόρφωση Προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2014 κατόπιν εισήγησης της Οικονομικής Επιτροπής.
 5. Υποβολή προς έγκριση της τριμηνιαίας έκθεσης κατάστασης των εσόδων και εξόδων Β’ τριμήνου οικ. έτους 2014 του Δήμου Δάφνης-Υμηττού κατόπιν απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής
 6. Έγκριση παράτασης αναστολής πληρωμής βεβαιωμένων οφειλών (κύριας οφειλής και προσαυξήσεων των οφειλετών), που αφορούν στο έργο με τίτλο «Κατασκευή Πεζοδρομίων (Α’ Φάση)» του πρώην Δήμου Υμηττού
 7. Έγκριση α) υποβολής πρότασης χρηματοδότησης απ’ ευθείας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, σε συνεργασία με άλλους δημόσιους φορείς και κοινωνικούς εταίρους στα πλαίσια της προκήρυξης του έργου «EASI 2014-VP/2014/008 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ», β) εξουσιοδότησης του κ. Δημάρχου υπογραφής κάθε νομιμοποιητικού έγγραφου που θα απαιτηθεί προς την κατεύθυνση της συνεργασίας και τελική κατάθεση της πρότασης.
 8. Έγκριση διενέργειας ,τεχνικών προδιαγραφών και τρόπου εκτέλεσης της εργασίας με τίτλο «Διερευνητικές τομές σε υπάρχοντα πεζοδρόμια με ταυτόχρονη αποκατάσταση στη Δ.Κ. Υμηττού»
 9. Συγκρότηση επιτροπών διαγωνισμού των έργων: α) «Συντήρηση και επισκευή σχολείων Δήμου Δάφνης-Υμηττού (2014)» και β) «Ανάπλαση για την αναζωογόνηση υποβαθμισμένων περιοχών Δήμου Δάφνης-Υμηττού»
 10. Συγκρότηση επιτροπών: α) διεξαγωγής διαγωνισμού και αξιολόγησης αποτελεσμάτων της προμήθειας με τίτλο « Προμήθεια Εξοπλισμού για την λειτουργία Βρεφονηπιακού σταθμού της οδού Αμαλθείας και Ασπένδου» και β) παραλαβής της προμήθειας με τίτλο « Προμήθεια Εξοπλισμού για την λειτουργία Βρεφονηπιακού σταθμού της οδού Αμαλθείας και Ασπένδου»
 11. Έγκριση αναμόρφωσης Προϋπολογισμού του Ν.Π. με την επωνυμία «Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής Δάφνης – Υμηττού» οικ. έτους 2014 κατόπιν αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π..
Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: