Μ.ΑΡΙ.Δ.Α. Δάφνης – Υμηττού : Κάλεσμα συζήτησης & αγώνα. Τετάρτη 16/7/2014

ΜΑΡΙΔΑ Κάλεσμα συζήτησης 16.7.2014ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΚΙ ΑΓΩΝΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΔΑΦΝΗΣ, 8μμ

Συνδημότες και συνδημότισσες,
παρά τη λαϊκή κατακραυγή, η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, καταστρέφει ότι δεν πρόλαβε μέχρι τις εκλογές: Υγεία, παιδεία, ενέργεια, νερό, παρότι είναι δημόσια αγαθά, ξεπουλιούνται σε ιδιώτες και μονοπώλια ενώ με το νέο ρυθμιστικό δημόσιοι χώροι αλλά και ο αιγιαλός, δίνονται βορά σε ντόπια και ξένα πιράνχας κατ εντολή των τοκογλύφων του ΔΝΤ και της Ε.Ε.

Οι εργαζόμενοι και άνεργοι να ενωθούμε και να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας! Ο αγώνας των απολυμένων μα αποφασισμένων καθαριστριών, σε σύγκρουση με τις ταξικές δικαστικές αποφάσεις και την καταστολή, δείχνει το δρόμο του αγώνα για όλους μας.

Τώρα είναι η ώρα να δώσουμε την κοινή μας απάντηση σε όλα τα μεγάλα προβλήματα που βιώνουμε και επιδεινώνονται με τα μέτρα κοινωνικού κανιβαλισμού που παίρνει η τροϊκανή Κυβέρνηση: τον μαζικό αποκλεισμό των μαθητών από την εκπαίδευση με τους ατέλειωτους ταξικούς-εξεταστικούς φραγμούς και τις καταργήσεις των σχολείων, τις αξιολογήσεις που φέρνουν την διάλυση των εργασιακών σχέσεων, την εξατομίκευση και τις απολύσεις, τους μισθούς πείνας, την απελευθέρωση των απολύσεων και την ανεργία, την θανάσιμη για τη ζωή του λαού ιδιωτικοποίηση της υγείας και τα νέα λουκέτα νοσοκομείων.

Η Μ.ΑΡΙ.Δ.Α. ευχαριστεί όσους την υποστήριξαν στις τελευταίες δημοτικές εκλογές δίνοντάς της 1200 ψήφους και πλαισιώνοντας τις δράσεις της. Καλούμε τους δημότες της Δάφνης και του Υμηττού, τους εργαζόμενους και άνεργους εργάτες, τους μετανάστες και τη νεολαία, τα σωματεία και τις οργανώσεις της αριστεράς, τους εργαζόμενους στο Δήμο και τους συνταξιούχους, να συζητήσουμε και να οργανώσουμε την ενιαία ταξική μας δράση γύρω από τα κρίσιμα μέτωπα των σημερινών και αυριανών κοινωνικών αγώνων.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΤΑ ΡΥΑΚΙΑ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ
ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΔΑΦΝΗΣ, 8μμ

Μαχόμενη Αριστερή Δύναμη Ανατροπής  Δάφνης Υμηττού
Για επικοινωνία: marida_dy@yahoo.gr, marida-dy.blogspot.com

 

Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: