Νέα Πρόσκληση Ανέργων Δήμου Δάφνης-Υμηττού & Παράταση Αιτήσεων Νέων Επιστημόνων

LOGO ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ

Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες της τοπικής αγοράς εργασίας των Δήμων Δάφνης-Υμηττού και Καισαριανής

Κύρου 4, Αθήνα, T.K. 15125 Τ: 210 6744150, F: 215 5306442 Email: b_and_f_epe@yahoo.gr Πληροφορίες: Μ. Μαρκουλή

Παρασκευή, 3 Οκτωβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νέα Πρόσκληση Ανέργων Δήμου Δάφνης-Υμηττού

& Παράταση Αιτήσεων Νέων Επιστημόνων

Δήμων Δάφνης-Υμηττού & Καισαριανής

στο πρόγραμμα

«Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες της τοπικής

αγοράς εργασίας των Δήμων Δάφνης-Υμηττού και Καισαριανής»

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη για την Απασχόληση Δάφνη – Καισαριανή ανακοίνωσε νέα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ανέργους στο Δήμο Δάφνης-Υμηττού και παράταση υποβολής αιτήσεων για νέους επιστήμονες στους Δήμους Δάφνης – Υμηττού και Καισαριανής, έως την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014.

Έπειτα από την αξιολόγηση των αιτήσεων που υποβλήθηκαν στο πρόγραμμα «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες της τοπικής αγοράς εργασίας των Δήμων Δάφνης – Υμηττού και Καισαριανής», προέκυψαν νέες διαθέσιμες θέσεις για Ανέργους και Νέους Επιστήμονες που κατοικούν στο Δήμο Δάφνης-Υμηττού και Νέους επιστήμονες που κατοικούν στο Δήμο Καισαριανής.

Πιο συγκεκριμένα, η Αναπτυξιακή Σύμπραξη προσκαλεί να υποβάλουν αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα μέχρι την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014:

  • Άνεργοι όλων των κατηγοριών, εγγεγραμμένοι στα Μητρώα του ΟΑΕΔ, με κάρτα ανεργίας σε ισχύ και κάτοικοι του Δήμου Δάφνης – Υμηττού και
  • Νέοι Επιστήμονες (ιατροί, οδοντίατροι κτηνίατροι, φαρμακοποιοί, δικηγόροι, μηχανικοί που είναι απόφοιτοι των Πανεπιστημιακών, Πολυτεχνικών σχολών), κάτοικοι των Δήμων Δάφνης-Υμηττού και Καισαριανής, που πληρούν τις προϋποθέσεις, όπως αυτές περιγράφονται στην Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος ή στην ιστοσελίδα www.topsa-dafnikessariani.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά τα δικαιολογητικά, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να ανατρέξουν στην ιστοσελίδα www.topsa-dafnikessariani.gr. ή στα σημεία υποβολής των αιτήσεων :

  • Δήμος Καισαριανής : Βρυούλων & Κλαζομενών, Τ.Κ. 161 21, 3ος όροφος.

Γραφείο Δημάρχου – Τηλ. 213 2010763-4, E : dimos@Kessariani.gr //Υπ. Επικοινωνίας : κα Μαρία Μάνου.

  • Δήμος Δάφνης : Έλλης 16 & Κανάρη, Τ.Κ. 172 35, Τηλ. 213 2085514, 6932773070, E : dkarakonis@gmail.com //Υπ. Επικοινωνίας : κ. Δημήτριος Καρακώνης & κα Στέλλα Δανιλοπούλου.

Ώρες επικοινωνίας 10:00-13:00

Ή να καλέσουν, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στα τηλέφωνα:

τις ώρες 10:00-14:00 την κα Κωνσταντίντα Κότσιαλου στο τηλ. 2177158001 και

τις ώρες 14:00-17:00 την κα Πολεξένη Ρωμανόσογλου στο τηλέφωνο 2109246080.

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη για την απασχόληση Δάφνη-Καισαριανή υλοποιεί την Πράξη «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες της τοπικής αγοράς εργασίας των Δήμων Δάφνης – Υμηττού και Καισαριανής, η οποία εντάσσεται στη δράση 7: «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των΄τοπικών αγορών εργασίας» της Κατηγορίας Παρέμβασης 1 : Ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης, του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητες «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση» του Τομεακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού» για την προγραμματική περίοδο 2007-2013″, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο (ΕΚΤ).

Διαβάστε την πρόσκληση

Προηγούμενο άρθρο
Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: