Απολαβές Προέδρου & Αντιπροέδρου Νομικών Προσώπων Δήμου Δάφνης Υμηττού

Με την υπ΄ αριθμ. 180/30.9.2014 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δάφνης – Υμηττού, καθορίσθηκαν τα έξοδα παράστασης του Προέδρου του Νομικού Προσώπου «Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής Δάφνης-Υμηττού» και του Νομικού Προσώπου «Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Δάφνης-Υμηττού» στο ποσό των 500 €/μήνα μικτά και των Αντιπροέδρων στο ποσό των 200 €/μήνα μικτά.

Στην ανωτέρω απόφαση μειοψήφισαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. : Αλεξάτος Χαρ., Τόλια-Κηπουρού Ναυσ., Γιαννακούρας Δημ., Κάσση Ιωαν., Κονταργύρης Κων., Λαγδά Δέσποινα, Λάμπρου Νικ., Μαργαρίτης Ερ., Μενεξής Στ., Μητροβγένης Γεωρ. και Τασσοπούλου Σωτ. ενώ εκτός αιθούσης βρισκόταν ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αργιανάς Δημήτριος.

Υπενθυμίζουμε ότι το Νομικό Πρόσωπο «Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής Δάφνης Υμηττού» απαρτίζεται από 15μελές Διοικητικό Συμβούλιο με Πρόεδρο την κα Λέκκα Ελένη και Αντιπρόεδρο την κα Καλλιρόη Ρούσσου. Σκοπός δε του νομικού προσώπου είναι η άσκηση κοινωνικής πολιτικής, μέριμνας και αλληλεγγύης προς όφελος των δημοτών και των κατοίκων του Δήμου Δάφνης – Υμηττού.

Το Νομικό Πρόσωπο «Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Δάφνης Υμηττού» απαρτίζεται επίσης από 15μελές Διοικητικό Συμβούλιο με Πρόεδρο τον κ. Γεώργιο Καλδίρη και Αντιπρόεδρο τον κ. Νικόλαο Αναστασόπουλο. Σκοπός δε το νομικού προσώπου είναι η δημιουργία των υποδομών και των προϋποθέσεων για την καλλιέργεια, ανάπτυξη, προώθηση και ενεργό συμμετοχή των πολιτών στους τομείς της τέχνης και των γραμμάτων, της παιδείας και του αθλητισμού, σε συνδιασμό με την κοινωνική και περιβαλλοντική ευαισθητοποίησή τους ώστε ο πολιτισμός να αποτελεί βασικό στοιχείο στην καθημερινή ζωή.

Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: