Εγκαίνια Δανειστικής Βιβλιοθήκης Φ.Ο.Υ.

ΦΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Υμηττού (Φ.Ο.Υ.), ξεκινά τη λειτουργία της Δανειστικής του Βιβλιοθήκης στο χώρο του (Αμισού, Σμύρνης και Α. Λεντάκη ) και σας προσκαλεί στον εορτασμό των εγκαινίων της , την Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014 στις 12 το μεσημέρι.

Θα ήταν χαρά μας να μοιραστούμε μαζί σας την αγάπη μας για το βιβλίο, τη γνώση, το διάλογο αλλά και ιδέες για την προώθηση της φιλαναγνωσίας στην περιοχή μας.

Μια βιβλιοθήκη που επιδοτήθηκε από την αγάπη και το μεράκι των μελών του ΦΟΥ για το βιβλίο. Μια βιβλιοθήκη που την προφύλαξε και την διατήρησε το πείσμα ενάντια στο κλίμα των καιρών που θέλει τους πολίτες και τις συλλογικότητές τους αδρανείς και παθητικούς. Μια βιβλιοθήκη γεμάτη χιλιάδες βιβλία, καταγεγραμμένα και κατανεμημένα σε 42 θεματικές ενότητες, με στρατηγικό της στόχο να γίνει η πρώτη εξειδικευμένη ποιητική βιβλιοθήκη στην Αθήνα. Μια βιβλιοθήκη ανοιχτή στους πολίτες, δανειστική στη λειτουργία της αλλά και κέντρο δράσεων και πρωτοβουλιών για την ενίσχυση της φιλαναγνωσίας, της ενημέρωσης, της γνώσης.

Μια βιβλιοθήκη σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στον Φ.Ο.Υ. όπου οι αναγνώστες μπορούν να μελετήσουν, να συζητήσουν, να χαρούν την συνάντηση τους με τον κόσμο της γραφής και της ανάγνωσης.

Μια βιβλιοθήκη απόδειξη της δύναμης του εθελοντισμού, της προσφοράς και της συλλογικότητας. Μια βιβλιοθήκη – βάση των δραστηριοτήτων του Κέντρου Βιβλίου του Φ.Ο.Υ.

ΠΗΓΗ

ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΥΜΗΤΤΟΥ

Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: