Η πρόσκληση «γρίφος» της Δημοτικής Κοινότητας Δάφνης

Στο site του Δήμου Δάφνης – Υμηττού διαβάσαμε την παρακάτω πρόσκληση Συνεδρίασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Δάφνης, η οποία μας γέννησε κάποια ερωτηματικά τόσο  το θέμα της ημερήσιας διάταξης όσο και το ότι καλούνται φορείς, δημότες και κάτοικοι της Δημοτικής Κοινότητας Υμηττού !!!!! να εκφέρουν τις προτάσεις τους για το Τεχνικό και Επιχειρησιακό πρόγραμμα του Δήμου.

Οι φορείς, δημότες και κάτοικοι της Δημοτικής Κοινότητας Δάφνης που και πότε μπορούν να εκφέρουν τυχόν δικές τους προτάσεις; Εκτός και εάν στη Δημοτική Κοινότητα Δάφνης έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα.

Ακολουθεί η πρόσκληση της Συνεδρίασης (πηγή : http://www.dafni-ymittos.gov.gr/dafni-ymittos/taktiki-synedriasi-toy-symboylioy-dimotikis-koinotitas-dafnis)


«Tακτική Συνεδρίαση του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Δάφνης

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του αρθρ.88 Ν.3852/2010 (Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης) και Ν. 3463/06 άρθρο 112 παρ. 3. καλείστε στην 3η τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Δάφνης την 18η ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 6:00μ.μ. επί της οδού Έλλης 16 στο 3ο όροφο του Δημαρχείου για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα: 
 
  1. Εισήγηση της Δημοτικής Κοινότητας Υμηττού, των Εργων & Μελετών που πρέπει να περιλαμβάνονται στο Επιχειρησιακό & Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου καθώς και τα έργα που πρέπει να εκτελεσθούν.
 
Κάθε φορέας δημότης ή κάτοικος της Δημοτικής Κοινότητας Υμηττού έχει δικαίωμα να διατυπώσει προτάσεις σχετικές με την κατάρτιση του Τεχνικού προγράμματος του Δήμου ( άρθρο 86 παραγρ. 5 του Ν. 3852/2010 ).
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ»

Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: