Πρόσκληση 6ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης για δωρεάν εξετάσεις στο Νοσ. Παίδων » Η Αγία Σοφία»

Το 6ο Δημοτικό Σχολείο Δάφνης και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων, συνεχίζοντας τη συνεργασία τους για δεύτερη συνεχή χρονιά με το Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» καλούν τα μέλη τους – γονείς, κηδεμόνες και εκπαιδευτικούς – να συμμετάσχουν, δωρεάν, στο ερευνητικό πρόγραμμα με τίτλο:

«Μελέτη Παιδιών με Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής – Υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ),  με Διαταραχές στο Φάσμα του Αυτισμού (ΔΦΑ) Υψηλής Λειτουργικότητας και / ή Μαθησιακές Δυσκολίες, με Ψυχοφυσιολογικές Μεθόδους».

Το πρόγραμμα υλοποιείται με τη συνεργασία της Α’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, της Α’ Ψυχιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγιεινής (ΕΠΙΨΥ), ενώ οι εξετάσεις πραγματοποιούνται στη Μονάδα (Κέντρο) Αναπτυξιακής & Συμπεριφορικής Παιδιατρικής της Α’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία».

Για δεύτερη συνεχή χρονιά δίνεται η ευκαιρία στα παιδιά του σχολείου μας να έχουν, εντελώς δωρεάν, πλήρη παιδιατρικό κλινικό έλεγχο. Η παρούσα πρόσκληση απευθύνεται όχι μόνο στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Δάφνης, αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε διαβάστε το ερευνητικό πρωτόκολλο.

Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: