Συμβουλευτική υποστήριξη στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Δάφνης από την Τόνυ-Μαχά-Ευαγγελοπο​ύλου και το κέντρο TomatIs

Το 6ο Δημοτικό Σχολείο Δάφνης και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων, συνεχίζοντας τη συνεργασία τους με το κέντρο ακουστικο – ψυχο – φωνολογίας μέθοδος Tomatis και την επιστημονική διευθύντρια του κέντρου, ψυχολόγο κα Τόνυ – Μαχά – Ευαγγελοπούλου, οργανώνουν συνεδρία συμβουλευτικής υποστήριξης γονέων, κηδεμόνων και εκπαιδευτικών.

Η συνεδρία θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο Tomatis (Λ. Αλεξάνδρας 79), ημέρα Σάββατο και ώρα 17:00 σε μία από τις παρακάτω ημερομηνίες: 28/03/2015 ή 25/04/2015. Η ημέρα θα οριστεί με βάση τις προτιμήσεις των ενδιαφερομένων, ενώ ο αριθμός των συμμετεχόντων δεν θα πρέπει να ξεπερνά τους είκοσι. Η συνεδρία θα πραγματοποιηθεί δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με την κα Ευαγγελοπούλου για πάσης φύσεως θέματα που τους απασχολούν και εκείνη με τη σειρά της θα προσπαθήσει να δώσει απαντήσεις με την αμεσότητα και την επιστημοσύνη που τη διακρίνει.

Η πρόσκληση απευθύνεται μόνο σε μέλη του 6ου δημοτικού σχολείου Δάφνης και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 697 7080215.

Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: