Δημοτικό Συμβούλιο Δάφνης-Υμηττού την Τρίτη 28/4 (θέματα)

Το ∆ηµοτικό Συµβούλιο Δάφνης-Υμηττού, συνεδριάζει την Τρίτη 28 Απριλίου 2015 και ώρα 9:00 μ.μ, στο Δημοτικό Κτίριο της Δημοτικής Κοινότητας Υμηττού (πρώην Δημαρχείο Υμηττού)  Πλ. Ηρώων Πολυτεχνείου 1,  µε τα εξής θέµατα:

1. Συμπαραστάτης του Δημότη & της Επιχείρησης α) Παραλαβή δηλώσεων υποψηφιοτήτων 8:45 μ.μ. – 9:00 μ.μ. και β) επιλογή Συμπαραστάτη του Δημότη & της Επιχείρησης.

2. Έγκριση συμμετοχής αντιπροσωπείας του Δήμου στο Ετήσιο Συνέδριο της ΚΕΔΕ.

3. Αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2015 κατόπιν εισήγησης της Οικονομικής Επιτροπής.

4. Έγκριση της τριμηνιαίας έκθεσης κατάστασης των εσόδων και εξόδων 1ου τριμήνου οικ. έτους 2015 του Δήμου Δάφνης-Υμηττού κατόπιν υποβολής της από την Οικονομική Επιτροπή.

5. Αποδοχή 3ης κατανομής ΣΑΤΑ 2015 κάλυψης δαπανών εκτέλεσης έργων και επενδυτικών δραστηριοτήτων.

6. Κατανομή πιστώσεων στα Ν.Π. με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή Μονάδων Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Δάφνης-Υμηττού» και «Σχολική Επιτροπή Μονάδων Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Δάφνης-Υμηττού» κατόπιν απόφασης ΔΕΠ, για κάλυψη λειτουργικών αναγκών.

7. Επιστροφή χρημάτων ως αχρεωστήτως εισπραχθέντων.

8. Ανάκληση της αριθμ. 70 – 2 / 2015 προηγούμενης απόφασης του σώματος έγκρισης διενέργειας και τρόπου εκτέλεσης της προμήθειας μέσων ατομικής προστασίας.

9. Ανάκληση των αριθμ. 52-3/2015 και 52-4/2015 προηγούμενων αποφάσεων του σώματος έγκρισης διενέργειας, τρόπου εκτέλεσης και τεχνικών προδιαγραφών της προμήθειας γραφικής ύλης και φωτοτυπικού χαρτιού Α4 αντίστοιχα.

10. Τροποποίηση της αριθμ. 69/2015 προηγούμενης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά στην συγκρότηση Επιτροπής Φιλικού Διακανονισμού του Δήμου.

11. Έγκριση πρωτοκόλλων προσωρινής και οριστικής παραλαβής των έργων : α)«Έκτακτη παρέμβαση στο 5ο Δημοτικό σχολείο για την τοποθέτηση προκατασκευασμένων αιθουσών» β) «Εσωτερικές διαρρυθμίσεις και επισκευές σε κτίρια διοίκησης», γ) «Κατασκευή χώρων υγιεινής και αποδυτηρίων για την εξυπηρέτηση των εργαζομένων στην καθαριότητα» και δ) «Ανακαίνιση και Διαμόρφωση κτιρίων».

12. Έγκριση διενέργειας, τρόπου εκτέλεσης και τεχνικών προδιαγραφών προμηθειών για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου.

13. Έγκριση διενέργειας και τρόπου εκτέλεσης εργασιών για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου.

14. Ορισμός επιτρεπόμενου χώρου διενέργειας και αριθμού παραστάσεων σύμφωνα με το αρθρ. 4 παρ. 4 του Ν.4229/2014 κατόπιν αιτήματος του Διαδημοτικού δικτύου πολιτισμού «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΒΡΑΧΩΝ ΔΗΜΩΝ ΒΥΡΩΝΑ & ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ».

15. Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 41/20-4-2015 τεύχος Α`) « Κατεπείγουσα ρύθμιση για τη μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων των Φορέων Γενικής Κυβέρνησης προς επένδυση στην Τράπεζα της Ελλάδας».

Δείτε τη σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου Δάφνης-Υμηττού

Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: