Ανάρτηση προσωρινών αποτελεσμάτων υποψηφίων για 8 θέσεις στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, Συσσίτιο, Φαρμακείο του Δήμου Δάφνης – Υμηττού

job3Αναρτήθηκαν στο site του Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ», οι Προσωρινοί Πίνακες κατάταξης των Υποψηφίων (ΣΟΧ 2/2017) για το Πρόγραμμα «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών : Κοινωνικό Παντοπωλείο, Παροχή Συσσιτίου, Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμος Δάφνης Υμηττού».

Κατά των πινάκων αυτών, επιτρέπεται στους ενδιαφερόμενους η άσκηση ένστασης, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα (10) ημερών (υπολογιζόμενες ημερολογιακά), η οποία αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής τους (10/3/2017 έως και 19/3/2017). Η ένσταση, στην οποία ο υποψήφιος πρέπει να αναγράψει τα πλήρη στοιχεία του και περιγραφή για το αντικείμενο της ένστασης (προϋπηρεσία, κοινωνικά κριτήρια, μη ένταξη στον πίνακα, απόρριψη) κατατίθεται είτε αυτοπροσώπως (καθημερινά ώρες 10.00-12.00), είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή του θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε αποστέλλεται με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» Αισχύλου 5, Τ.Κ. 12131 Περιστέρι. Μετά τη λήξη της προθεσμίας δεν είναι δυνατή η υποβολή ενστάσεων.

Στις περιπτώσεις ισοβαθμίας υποψηφίων στη συνολική βαθμολογία θα προηγηθεί αυτός που έχει τις περισσότερες μονάδες στο πρώτο βαθμολογούμενο κριτήριο (χρόνος ανεργίας) και, αν αυτές συμπίπτουν, αυτός που έχει τις περισσότερες μονάδες στο δεύτερο κριτήριο (αριθμός ανήλικών ή ενήλικων προστατευόμενων κατά το νόμο τέκνων) και ούτω καθεξής. Αν εξαντληθούν όλα τα κριτήρια, η σειρά μεταξύ των υποψηφίων θα καθοριστεί με δημόσια κλήρωση.

Στη συνέχεια ο φορέας θα προχωρήσει στην κατάρτιση των οριστικών πινάκων κατάταξης των υποψηφίων, τα οποία θα αναρτηθούν στο site και στο κατάστημα των γραφείων της Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ», καθώς και στο χώρο των ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος Δάφνης-Υμηττού.

Ακολουθούν οι Πίνακες κατάταξης :

 • ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ
 • ΠΙΝΑΚΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ
 • ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΡΙΠΤΕΩΝ
 • ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΘΕΣΕΩΣ 101 ΔΕ/Διοικητικό προσωπικό 1 άτομο
 • ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΘΕΣΕΩΣ 102 ΥΕ/ΥΕ Βοηθητικό προσωπικό 1 άτομο
 • ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΘΕΣΕΩΣ 103 ΠΕ/ΤΕ Κοινωνικός Λειτουργός 1 άτομο
 • ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΘΕΣΕΩΣ 104 ΠΕ/ Φαρμακοποιός,  1 άτομο
 • ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΘΕΣΕΩΣ 105 ΠΕ/ΤΕ Κοινωνικός Λειτουργός 1 άτομο
 • ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΘΕΣΕΩΣ 106 ΔΕ Μάγειρας, 1 άτομο
 • ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΘΕΣΕΩΣ 107 ΥΕ Βοηθός Μάγειρα, 1 άτομο
 • ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΘΕΣΕΩΣ 108 Ε Εργατών καθαριότητας, 1 άτομο

 

 

Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: