Δημιουργία ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ από την Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δάφνης Υμηττού

Αναδημοσιεύουμε Ανακοίνωση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Δάφνης Υμηττού που διαβάσαμε στην σελίδα της Ένωσης στο fb, με την ευχή η εξαιρετική αυτή πρωτοβουλία να τύχει της ανάλογης στήριξης.

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΑΦΝΗΣ ΥΜΗΤΤΟΥ_ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ

«Το ΔΣ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Δάφνης Υμηττού αποφάσισε τη δημιουργία ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ για τους μαθητές, τους γονείς/κηδεμόνες και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων μας και έχει έρθει σε επαφή με μονάδες αιμοληψίας νοσοκομείων.

Για να υλοποιηθεί η προσπάθεια αυτή χρειάζεται να συγκεντρωθεί ένας ελάχιστος αριθμός ενδιαφερόμενων εθελοντών αιμοδοτών.

Ως δευτεροβάθμιο όργανο αναλαμβάνουμε την ευθύνη να συντονίσουμε τους πρωτοβάθμιους συλλόγους γονέων και να τους ενώσουμε σε μια από κοινού προσπάθεια, η οποία πραγματώνει έμπρακτα την έννοια της αλληλεγγύης, της προσφοράς και του εθελοντισμού.

Ευελπιστούμε, λοιπόν, σε ένα κοινό «ραντεβού» προληπτικής εγρήγορσης για οποιαδήποτε ώρα παραστεί ανάγκη για μικρούς και μεγάλους.

Σας καλούμε να αγκαλιάσετε την προσπάθειά μας αυτή και να συγκεντρώσετε σε επίπεδο σχολείου δηλώσεις ενηλίκων που ενδιαφέρονται να αποτελέσουν τον πυρήνα αυτής της νέας προσπάθειας. Παρακαλούμε να μας αποστείλετε ονοματεπώνυμα ενδιαφερομένων εθελοντών αιμοδοτών έως τις 31 Μαρτίου 2017, προκειμένου να οριστικοποιήσουμε τη δημιουργία της Τράπεζας Αίματος και να κλείσουμε ημερομηνίες αιμοδοσίας (δύο φορές τον χρόνο).
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης
Η Πρόεδρος                                                 Η Γεν. Γραμματέας

                       Όλγα Χριστινάκη Μακράκη                                      Σοφία Απέργη

 

 

 

 

 

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλες τις νέες δημιουργίες και κατασκευές!

Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: