Κλίμα συγκίνησης στην εκδήλωση των Αρκάδων Δάφνης Υμηττού (φωτο, video)

ΑΡΚΑΔΕΣ ΔΑΦΝΗΣ ΥΜΗΤΤΟΥ 1.10.2017

Σε ένα ιδιαίτερα φορτισμένο συγκινησιακά, αλλά και χαρούμενο ταυτόχρονα κλίμα, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017, στην Πλατεία Δημαρχείου Δάφνης, η μουσικοχορευτική εκδήλωση των Αρκάδων Δάφνης Υμηττού «Ιστορίες και συμβολισμοί στο δημοτικό τραγούδι».

Μία ξεχωριστή εκδήλωση, αφιερωμένη σε έναν ξεχωριστό Άνθρωπο τον ΓΙΑΝΝΗ Δ. ΠΙΣΙΜΙΣΗ.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή, όταν ο Σύλλογος Αρκάδων επίδωσε τιμητική πλακέτα στην οικογένεια του Γιάννη του Πισιμίση, αναφέροντας χαρακτηριστικά :

«…Η προσφορά του Γιάννη τεράστια και η απουσία του δυσαναπλήρωτη. Οι πρόγονοι μας, από αρχαιοτάτων χρόνων πίστευαν ότι η αρετή, η τιμιότης και η προσφορά, πρέπει να βραβεύονται, γιατί όπου βρίσκεται η αρετή, εκεί ξεφυτρώνουν άριστοι άνθρωποι.
Και επειδή ο Γιάννης Πισιμίσης ήταν ένα αξιόλογο άτομο, γεμάτος προσφορά, καλοσύνη και χαμόγελο αποφασίσαμε σήμερα σαν Δ.Σ να αποτίσουμε φόρο τιμής και εκτίμησης με την απονομή τιμητικής πλακέτας μνήμης στην οικογένειά του , για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του….» .

Ο κ. Γιώργος Πισιμίσης, παραλαμβάνοντας την τιμητική πλακέτα εκ μέρους της οικογένειας, εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την εν λόγω πρωτοβουλία και για τα καλά λόγια που ακούστηκαν για τον αδελφό του όπως επίσης και την συγκίνηση και χαρά του για το γεγονός ότι βλέπει τον Σύλλογο στον οποίο διετέλεσε προ 40 ετίας, επί Προεδρίας του αείμνηστου Δημήτρη Τσαλαματά, Γενικός Γραμματέας, να προχωράει σε πολύ καλό δρόμο.

Ο Πρόεδρος των Αρκάδων Δάφνης Υμηττού Δημήτρης Γιαννακούρας πρόσθεσε ότι «είθισται σε εκδηλώσεις και τιμές μνήμης να κρατάμε γι΄ αυτά τα πρόσωπα ενός λεπτού σιγή. Για τον Γιάννη Πισιμίση όμως, δεν αρμόζει η σιγή, δεν ταιριάζει η σιωπή. Για τον Γιάννη Πισιμίση ταιριάζει ο χορός και το τραγούδι. Γι΄αυτό εμείς αφιερώνουμε τη σημερινή βραδιά, τη δημοτική βραδιά, στον αείμνηστο Γιάννη Πισιμίση….».

Η βραδιά συνεχίσθηκε με χορούς και τραγούδια από τη Νάντια Καραγιάννη, το ∆ιαµαντή Ρουµελιώτη, το Νίκο Καραγιάννη, και τα χορευτικά του ∆ήµου ∆άφνης – Υµηττού, των Αρκάδων Ηλιούπολης και των Απανταχού Παπαραίων Αρκαδίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: