Αλλαγή Προγράμματος Εκδηλώσεων «Δάφνη – Υμηττός – Πολιτισμός 2018»

ΔΑΦΝΗ - ΥΜΗΤΤΟΣ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 2018Λόγω της επικείμενης κακοκαιρίας των επόμενων ημερών, έγιναν οι ακόλουθες αλλαγές στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων «Δάφνη-Υμηττός Πολιτισμός» 2018 που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού & Αθλητισμού του δήμου Δάφνης Υμηττού :

  • Η παράσταση της θεατρικής ομάδας του 1ου ΕΠΑ.Λ. Δάφνης – “Ταρτούφος” του Μολιέρου» που ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 9.00 μ.μ., στο Θέατρο Βράχων «Άννα Συνοδινού, ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ.
  • Η Παράσταση Καραγκιόζη με τον Πάνο Καπετανίδη αντί στις 28/9/2018 που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Πρώην Δημαρχείου Υμηττού και ώρα 19:00 μετατίθεται για τις 12/10/2018 στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.
  • Η Παράσταση Καραγκιόζη με τον Πάνο Καπετανίδη αντί στις 2/10/2018 που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Τσαλαγανίδη και ώρα 19:00 μετατίθεται για τις 13/10/2018 στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.
  • Η εκδήλωση του Εργαστηρίου Παραδοσιακών Χορών Δήμου Δάφνης-Υμηττού που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 29/9/2018 και ώρα 19:00 στο Θέατρο Άννας Συνοδινού, θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα και ώρα στο Κλειστό Γυμναστήριο Μ. Μουρούτσος
  • Η εκδήλωση Νίκος Γκάτσος « Ο ποιητής των τραγουδιών», Μουσικοχορευτικό αφιέρωμα από τον Σύλλογο Αρκάδων Δάφνης Υμηττού, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 30/9/2018 και ώρα 19:00 Στην Πλατεία Δημαρχείου Δάφνης, θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα και ώρα στο Κλειστό Γυμναστήριο Μ. Μουρούτσος.
  • Η προγραμματισμένη για την 1η Οκτωβρίου συναυλία με το Λαυρέντη Μαχαιρίτσα αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου στην Πλατεία Δημαρχείου Δάφνης και ώρα 20:30.
Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: