Τα ονόματα όλων των υποψηφίων κατά τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019 στο Δήμο Δάφνης Υμηττού

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019Σύμφωνα με την υπ’ αριθμόν 310 απόφασή του, το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών συνεδρίασε στις 11/05/2019 και ανακήρυξε εννέα (9) συνδυασμούς που θα διεκδικήσουν την ψήφο των δημοτών κατά την εκλογική διαδικασία της 26ης Μαίου  2019 και τις τυχόν επαναληπτικές της 2 Ιουνίου 2019, για την εκλογή της νέας δημοτικής αρχής του Δήμου Δάφνης Υμηττού.

Πιο συγκεκριμένα οι συνδυασμοί είναι:

  1. «Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Δάφνη – Υμηττός« με υποψήφιο Δήμαρχο, τον Αναστάσιο Μπινίσκο του Αθανασίου και με του παρακάτω υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΑΦΝΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΥΜΗΤΤΟΥ

2. «ΔΑΦΝΗ ΥΜΗΤΤΟΣ 2023…ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΗΜΕΡΑ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Νίκο Αναστασόπουλο του Αρτεμίου και τους παρακάτω υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΑΦΝΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΥΜΗΤΤΟΥ

3. «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ Δάφνης – Υμηττού» με υποψήφια Δήμαρχο την Όλγα Χριστινάκη Μακράκη του Παναγιώτη και με τους παρακάτω υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους :

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ_Δημ. Σύμβουλοι Υμηττού

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΑΦΝΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΥΜΗΤΤΟΥ

4. «ΔΑΦΝΗ – ΥΜΗΤΤΟΣ ΠΟΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Δαουλάρη του Διονυσίου και τους παρακάτω υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΑΦΝΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΥΜΗΤΤΟΥ

5. «ΔΑΦΝΗ – ΥΜΗΤΤΟΣ ΜΑΖΙ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Γιαννακούρα του Θεοχάρους και τους παρακάτω υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους. (Ο εν λόγω συνδυασμός δεν κατεβάζει ψηφοδέλτιο κοινοτικών συμβούλων).

6. «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Δάφνης Υμηττού» με υποψήφια Δήμαρχο την Ευθαλία (Ναυσικά) Τόλια – Κηπουρού συζ. Παναγιώτη και με τους παρακάτω Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους :

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΑΦΝΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΥΜΗΤΤΟΥ

7. «Μ.ΑΡΙ.Δ.Α» Δάφνης – Υμηττού (Μαχόμενη Αριστερή Δύναμη Ανατροπής)» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γεώργιο Μητροβγένη του Παντελή και τους παρακάτω υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους. (Ο εν λόγω συνδυασμός δεν κατεβάζει ψηφοδέλτιο κοινοτικών συμβούλων). .

8. «ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΔΑΦΝΗΣ – ΥΜΗΤΤΟΥ» με υποψήφια Δήμαρχο την Δέσποινα Λαγδά του Παναγιώτου και τους παρακάτω υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους. (Ο εν λόγω συνδυασμός δεν κατεβάζει ψηφοδέλτιο κοινοτικών συμβούλων).

9. «ΔΡΟΜΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ απέναντι στο κατεστημένο τους» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Ευστάθιο Κωνσταντόπουλο του Κων/νου, και με τους παρακάτω υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους. (Ο εν λόγω συνδυασμός δεν κατεβάζει ψηφοδέλτιο κοινοτικών συμβούλων).

 

 

Σχολιάστε

1 σχόλιο

  1. Δημοτικές εκλογές. Που και πως ψηφίζουμε στον Δήμο Δάφνης Υμηττού. Πόσους σταυρούς βάζουμε | Νέα & Ειδήσεις Δήμου Δάφνης Υμηττού

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: