Καλή πρόοδο στα σχολεία του Δήμου μας

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ο  επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Δάφνης Υμηττού κ. Γιώργος Δαουλάρης, προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση :

«Μια νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε για τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς. Μια χρονιά που ήδη στο κατώφλι της έναρξης των σχολείων, έφερε μεγάλη αναστάτωση σε πολλές οικογένειες και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Δήμου μας.

Οι πιεστικές, βιαστικές και πρόχειρες ενέργειες της Δημοτικής Αρχής στο θέμα της εφαρμογής της δίχρονης υποχρεωτικής εκπαίδευσης αναστάτωσαν την εκπαιδευτική κοινότητα, χωρίς να δώσουν καμία συγκροτημένη, σοβαρή και ρεαλιστική λύση.
Η αλαζονική λογική, αν μη τι άλλο, πρακτική του ράβε – ξήλωνε και του ετσιθελισμού, δεν είναι συμβατή με τις θέσεις και τα πιστεύω μας.

Ως η δημοτική παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης θεωρούμε ακράδαντα πως η αναβάθμιση της ποιότητας της εκπαίδευσης πρέπει να αποτελεί βασικό συλλογικό στόχο και όχι να γίνεται πεδίο εκμετάλλευσης.
Η τεκμηριωμένη πληροφόρηση, η συνεργασία και η συνεννόηση μπορούν να φέρουν μόνο θεμιτά αποτελέσματα.

Με τους εκλεγμένους δημοτικούς και κοινοτικούς σύμβουλους της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης Δάφνη-Υμηττός ΠΟΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ, με αφορμή της καθιερωμένης τελετής του αγιασμού παραβρεθήκαμε σε πολλά σχολικά συγκροτήματα του ενοποιημένου δήμου μας τιμώντας την έναρξη της σχολικής περιόδου και παράλληλα την υπόσχεσή μας: να είμαστε συνεχώς στο πλευρό όλων σας.
Για τη δημοτική μας παράταξη, η σχολική κοινότητα του δήμου μας παραμένει καίρια προτεραιότητα στην ατζέντα των θεμάτων μας.

Ευχόμαστε από καρδιάς σε κάθε εκπαιδευτικό μας, σε κάθε μαθήτρια, σε κάθε μαθητή μας, και σε κάθε οικογένεια,
μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!»

 

Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: