Ανεύρεση γραφείου για την στέγασή του ζητά το Κοινοτικό Συμβούλιο Δάφνης

Την άμεση ανεύρεση χώρου για την στέγαση των εκλεγμένων Κοινοτικών Συμβούλων Δάφνης, ζητά με επιστολή της προς τον Δήμαρχο Δάφνης Υμηττού Αν. Μπινίσκο, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Δάφνης.

Υπό τον τίτλο «Παράδοση – εγκατάσταση Κοινοτικού Συμβουλίου» η κα Χρ. Αποστολάκη αναφέρει στην επιστολή της :

«Αγαπητέ κε Δήμαρχε,

με αφορμή και της σημερινής μας επικοινωνίας, εύχομαι τόσο σε εσάς όσο και σε όλα τα Μέλη του Δημοτικού και των Κοινοτικών Συμβουλίων του Δήμου μας, μία γόνιμη και δημιουργική θητεία.

Παρά του ότι έχουν περάσει παραπάνω από τρεις μήνες από τις Δημοτικές και Κοινοτικές εκλογές, παρά του ότι οι Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι έχουμε ορκιστεί από τις 28 Αυγούστου, δεν έχουμε ως Κοινοτικοί Σύμβουλοι της Περιφέρειας Δάφνης μέχρι και σήμερα ενημερωθεί που είναι ο χώρος που θα στεγαστεί η Κοινότητα.

Η ίδια ως Πρόεδρος της Κοινότητας Δάφνης, ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΠΟΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ» Γ. Δουλάρης, καθώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Ντίνος, τόσο σε συναντήσεις, όπως και σε τηλεφωνική επικοινωνία, σας έχουμε ζητήσει να ενημερωθούμε πότε θα γίνει η ενημέρωσή μου ως Πρόεδρος της Κοινότητας για χώρο που προβλέπεται να υπάρχει για την λειτουργία του συγκεκριμένου θεσμού και πότε θα προχωρήσει η τοποθέτηση.

Επειδή, έως και σήμερα, η μόνη προφορική ενημέρωση που έχουμε είναι ότι δεν υπάρχει χώρος και ΑΚΟΜΑ τον αναζητάτε, να θυμίσουμε ότι ο θεσμός του Κοινοτικού Συμβουλίου λειτουργεί από το 2010 και είναι ανεπίτρεπτο η Κοινότητα Υμηττού να έχει χώρο και να έχει ξεκινήσει λογικά τη λειτουργία της και η Κοινότητα Δάφνης, που αφορά και στη μεγαλύτερη περιφέρεια του ενοποιημένου Δήμου μας, να μην έχει χώρο να στεγαστεί και να μην έχει υπάρξει έως και σήμερα μια διαδικασία παράδοσης από το προηγούμενο Κοινοτικό Συμβούλιο στο σημερινό.

Είμαστε εκλεγμένοι εκπρόσωποι των πολιτών και σκοπός μας είναι να τους εκπροσωπήσουμε σωστά, οπότε παρακαλούμε όπως προβείτε άμεσα στην ανεύρεση γραφείου Κοινότητας Δάφνης, όπως προβλέπει ο νόμος (Άρθρ. 91 του ν. 3852/2010)»

Σχολιάστε

1 σχόλιο

  1. Πρεμιέρα για το νέο Κοινοτικό Συμβούλιο Υμηττού | Νέα & Ειδήσεις Δήμου Δάφνης Υμηττού

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: