Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δάφνης Υμηττού

Την Τρίτη 8  Οκτωβρίου  2019 και ώρα 10:00 π.μ., θα συνεδριάσει η Οικονομική  Επιτροπή του Δήμου Δάφνης Υμηττού στο Δημοτικό Κατάστημα Δάφνης, Έλλης 16 & Κανάρη, για συζήτηση και λήψη απόφασης  στα παρακάτω θέματα ημερησίας διατάξεως :

  1. Έγκριση όρων διακήρυξης ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού του έργου «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ».
  2. Έγκριση Πρακτικών Νο 2 και Νο 3 Επιτροπής Αξιολόγησης για το συνοπτικό διαγωνισμό της προμήθειας με τίτλο  «Προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού» και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου.
  3. α) Ανάκληση της υπ΄ αρ. 43/2017 προηγούμενης απόφασης του σώματος και β) Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου επί  άσκησης αγωγής για λογαριασμό του Δήμου Δάφνης-Υμηττού για την αναγνώριση της κυριότητας του, τη διόρθωση της κτηματολογικής εγγραφής με Κ.Α.Ε.Κ 050032107003/0/0 που εμφανίζεται ως αγνώστου ιδιοκτήτη και τη διόρθωση των γεωμετρικών στοιχείων της εν λόγω εγγραφής που αφορά το Κοιμητήριο του Δήμου.
  4. Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου επί α) σύνταξης και κατάθεσης προτάσεων και παράσταση κατά τη συζήτηση της με Γ.Α.Κ.56577/2019 και Ε.Α.Κ.727/2019 κλήσης των κ.κ. Φραγκούλη Αναστασίας, Φραγκούλη Παναγιώτη, Φραγκούλη Μαρίας, Φραγκούλη Νικολέτας, Φραγκούλη Αικ/νης, Φραγκούλη Ζωής, Φραγκούλη Παναγιώτη, Σιδέρη Μαρουσώς και Σιδέρη Γερασίμου κατά του Δήμου Βύρωνα και κατά του Δήμου Δάφνης Υμηττού β) αγωγής του  Γεωργίου Φράγκου η οποία αφορά την απομάκρυνση  χημικής τουαλέτας από την οδό Παπαφλέσσα 42  στον Υμηττό .
  5. Απόδοση Χρηματικού εντάλματος προπληρωμής και απαλλαγή υπόλογου υπαλλήλου
Προηγούμενο άρθρο
Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: