ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ ΔΑΦΝΗΣ ΥΜΗΤΤΟΥ : Ενημέρωση από την Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 30ης Οκτωβρίου

«Της νύχτας τα καμώματα, τα βλέπει η μέρα και γελά»!

9:30 μ.μ. η ώρα έναρξης και του χθεσινού Δημοτικού Συμβουλίου, σε αντίθεση με την αποδοχή του αιτήματος, από την πρώτη συνεδρίαση, να μην ξεκινάμε τις συνεδριάσεις σε ώρες … «κοινής ησυχίας».

  • ΘΕΣΑΜΕ ζητήματα νομικά/διαδικαστικά που πλήττουν το κύρος, νομικό και ηθικό της λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς ερωτήματα και έγγραφα που κατατίθενται στη Διοίκηση, φαίνεται να επιχειρείται να αποσιωπηθούν.
  • ΕΓΕΙΡΑΜΕ αμφιβολίες για τη νομιμότητα αποφάσεων, όπως συνθέσεις επιτροπών, ανακριβής αποτύπωση στα πρακτικά αποφάσεων οργάνων, επικαλύψεις μη σύννομων διαδικασιών κ.ά.
  • ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΜΕ στη διαδικασία εκλογής αντιπροσώπων στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων, από όπου εκλέγονται οι εκπρόσωποί μας στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος και της οποίας ακόμα περιμένουμε τη θέση της για νομικά και νομοθετικά ατοπήματα.
  • ΖΗΤΗΣΑΜΕ τη διεύρυνση της επιτροπής παροχής χρηματικού βοηθήματος (ΕΝΔΕΙΑ), πρόταση που σύσσωμη καταψήφισε η παράταξη του Δημάρχου (θυμίζουμε ότι μετά τις συμπράξεις με κ. Γιαννακούρα και κ. Αναστασόπουλο η παράταξη έχει 17 δημοτικούς συμβούλους στο σύνολο των 33).
  • ΕΠΙΜΕΙΝΑΜΕ στη μη ψήφιση εισηγήσεων, που δεν συνοδεύονται από επαρκή στοιχεία, ώστε να υπάρχει διαφάνεια ως προς το τι ψηφίζουμε.

ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΜΕ ότι πολιτική και διοίκηση ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ είναι επικίνδυνες. ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους συμπολίτες μας να παρακολουθούν τις συνεδριάσεις και τα διαλαμβανόμενα στον Δήμο μας και να διαμορφώνουν οι ίδιοι άποψη!

Για τους Πολίτες σε Κίνηση
Η επικεφαλής
Όλγα Χριστινάκη

Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: