Παραίτηση Προέδρου Κοινοτικού Συμβουλίου Δάφνης & αντικατάστασή της

Την παραίτησή της από τη θέση της Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας της Περιφέρειας Δάφνης, καθώς και της θέσης της Κοινοτικής Συμβούλου, κατέθεσε η κα Χριστίνα Αποστολάκη, με επιστολή της στον Δήμαρχο Δάφνης – Υμηττού Αν. Μπινίσκο.

Όπως αναφέρει στην επιστολή της, «επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν να ασκήσω τα καθήκοντά μου σε μια τόσο σημαντική θέση, όπως αρμόζει, ειδικά όταν αυτή έχει και την ευθύνη της μεγαλύτερης περιφέρειας του ενοποιημένου δήμου μας με πολλά και σημαντικά θέματα ανοικτά για τους συμπολίτες μας. Μετά από σοβαρή σκέψη, πήρα την απόφαση, ως ηθικό και έντιμο, να παραχωρήσω τη θέση, στην οποία με ανέδειξαν οι συμπολίτες μας. Πρέπει να γίνει κατανοητό σε όλους μας ότι οι θέσεις αυτές είναι θέσεις προσφοράς και εφόσον δεν μπορούμε να τις υπηρετήσουμε σωστά για οποιοδήποτε λόγο, οφείλουμε να τις αφήνουμε σε αυτούς που διαθέτουν, όχι μόνο τη διάθεση, αλλά και ουσιαστικό χρόνο για να προσφέρουν περισσότερα.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους κοινοτικούς συμβούλους για τη συνεργασία τους αυτό το διάστημα. Να ευχαριστήσω τον δήμαρχο και τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων για τις συναντήσεις που είχαμε.

Να ευχαριστήσω την ανεξάρτητη δημοτική παράταξη ΠΟΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ και τον επικεφαλής της Γιώργο Δαουλάρη για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή του στο πρόσωπό μου, όλο αυτό το διάστημα.

Τέλος, κυρίως, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες μας που με τίμησαν με την επιλογή τους, με την υπόσχεση ότι θα παραμείνω δίπλα τους σε κάθε θέμα που θα χρειαστεί η συμμετοχή μου ως μέλος της ανεξάρτητης δημοτικής μας παράταξης και ως δημότης, ώστε να συμβάλλω σε μια καλύτερη, πιο εύρυθμη καθημερινότητα στην πόλη μας.

Εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια στο έργο όλων σας.»

Η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη «ΠΟΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ Δάφνη Υμηττός», κάνοντας αποδεκτή την παραίτηση, ευχαρίστησε ιδιαίτερα την κα Χρ. Αποστολάκη για το έργο που προσέφερε από την ανάληψη των καθηκόντων της ως Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου της Δάφνης. Έργο, που σύμφωνα με ανακοίνωσή της, «έστρωσε το δρόμο για μία γόνιμη και δημιουργική συνέχεια του Συμβουλίου, όπου νέα Πρόεδρος αναμένεται να οριστεί σε λίγες ημέρες η κα Μαρίνα Κόλλια«.

Παράλληλα, υποδέχτηκε ως νέο Κοινοτικό Σύμβουλο της Παράταξης «ΠΟΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ Δάφνη Υμηττός», τον κο Λορέντζο Σιγανό, με την ευχή να συμβάλλει ουσιαστικά με όλη την καλή διάθεση και το ενδιαφέρον του για το καλύτερο καλό του Δήμου μας!

 

 

Σχολιάστε

1 σχόλιο

  1. Ανέλαβε καθήκοντα η νέα Πρόεδρος της Κοινότητας Δάφνης Μαρίνα Κόλλια | Νέα & Ειδήσεις Δήμου Δάφνης Υμηττού

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: