3 Δεκεμβρίου Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ

Με αφορμή την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, ο επικεφαλής της παράταξης Δάφνης – Υμηττού «ΠΟΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ» Γιώργος Δαουλάρης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Ντίνος, επισκέφτηκαν τον Πολυχώρο & Κέντρο Θεραπειών «Αστεριών Δράσεις», που εδρεύει στη Δημοτική Κοινότητα Δάφνης.

Στον ίδιο χώρο παρευρέθηκε και ο βουλευτής Νοτίου τομέα Β΄ Αθηνών, Βασίλειος – Πέτρος Σπανάκης, που έχει δώσει δείγματα ευαισθησίας σε αυτόν τον τομέα.

Ο Πολυχώρος «Αστεριών Δράσεις» συμβάλλει με ένα πρόγραμμα ειδικής αγωγής στο να επιτύχουν παιδιά, έφηβοι και ενήλικες με ειδικές ανάγκες, να ενταχθούν πιο ουσιαστικά σε κοινωνικά προγράμματα και δράσεις είτε ψυχαγωγίας είτε επιμόρφωσης.

Η παράταξη «ΠΟΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ» βρέθηκε για μία ακόμα φορά εκεί, γιατί πιστεύει πως η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι κοντά σε αυτά τα άτομα και σε όσους βοηθούν στην καλύτερη ανάπτυξη αυτών, με οποιοδήποτε τρόπο.

Έγινε ενημέρωση από τους υπεύθυνους του Πολυχώρου «Αστεριών Δράσεις» για τον αγώνα που δίνουν καθημερινά και τα εμπόδια που βρίσκουν από τον ίδιο το Δήμο.

Δυστυχώς, ο Δήμος, όχι μόνο δεν κάνει τα στοιχειώδη για να στηρίξει όπως θα έπρεπε τα άτομα με ειδικές ανάγκες, αλλά συχνά αποτελεί και τροχοπέδη σε απλά και αυτονόητα ζητούμενά τους.

Η δημοτική παράταξη Δάφνης – Υμηττού «ΠΟΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ», δεσμεύθηκε απέναντί τους να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να ανοίξει το δρόμο, ώστε τα άτομα με ειδικές ανάγκες, να έρθουν πιο κοντά στην κοινωνία.

Γιατί, χρήζουν στήριξης και βοήθειας από όλους μας, για να έχουν, όπως όλοι μας, ισάξια δικαιώματα καλύτερης ζωής στο Δήμο μας.

Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: