Τελικά η νέα Διοίκηση μας βλέπει παντού μπροστά της !!!

Τελικά η νέα Διοίκηση μας βλέπει παντού μπροστά της !

δηλώνει σε δελτίο τύπου που εξέδωσε η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη πολιτών ΔΑΦΝΗ ΥΜΗΤΤΟΣ ΠΟΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ, δεδομένου ότι κατά τη διάρκεια της προχθεσινής εκδήλωσης που αφορούσε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του δήμου Δάφνης Υμηττού, ανακοινώθηκε ότι σε αυτήν παραβρέθηκε η Πρόεδρος της Κοινότητας Δάφνης κα Μαρίνα Κόλλια και σύσσωμο το κοινοτικό συμβούλιο.
Όπως ενημερώθηκε μάλιστα η δημοτική παράταξη, η κα Μαρίνα Κόλλια κλήθηκε να παραλάβει και το κομμάτι της κοινότητας Δάφνης.
Η αλήθεια είναι, όμως, ότι κανείς δεν την είδε, όπως δεν είδε και πολλούς από τους κοινοτικούς συμβούλους.

Ο λόγος απλός!

Γιατί, δεν ήταν καν εκεί, αφού η Πρόεδρος κα Μαρίνα Κόλλια, όπως και οι κοινοτικοί σύμβουλοι της 1ης δημοτικής παράταξης της κοινότητας Δάφνης, δεν δέχτηκαν να παραβρεθούν στην εκδήλωση των 20.000 €, χωρίς να υπολογίζουμε το έξτρα λειτουργικό κόστος του κλειστού γυμναστηρίου της πόλης.

Η δημοτική παράταξη Πόλη Φωτεινή ήδη, από την προηγούμενη εβδομάδα, όταν ενημερώθηκε για το κόστος της εκδήλωσης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Οικονομική Επιτροπής, πήρε σαφή θέση απέναντι στην πρωτοφανή για την ιστορία της πόλης πανάκριβη φιέστα της διοίκησης, με αφορμή της κοπής της πίτας.

Σε αυτή την ανακοίνωση, μάλιστα, η δημοτική παράταξη Πόλη Φωτεινή ξεκαθάρισε ότι τόσο ο επικεφαλής της όσο και οι εκλεγμένοι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι δεν θα παραστούν στην εκδήλωση αυτή, που δεν ζήτησε την έγκριση του δημοτικού συμβουλίου, και όμως, προσκαλεί ελεύθερα όλο το δήμο!

Αξιοσημείωτο, επίσης, είναι ότι η Διοίκηση θυμήθηκε πρώτη φορά την Πρόεδρο της Κοινότητας Δάφνης και το σύνολο του κοινοτικού συμβουλίου, στο οποίο δεν έχει δοθεί καν ένα λειτουργικό γραφείο μέχρι σήμερα. Για την κοπή, όμως, θυμήθηκαν ΣΥΣΣΩΜΟ το κοινοτικό συμβούλιο του οποίου πρώτη δύναμη αποτελεί η Πόλη Φωτεινή.

Η Διοίκηση, προτίμησε, όπως το συνηθίζει, να προκαλέσει εντυπώσεις παρά να πει την αλήθεια!

Ζητάμε, λοιπόν, από τη Διοίκηση να προχωρήσει άμεσα σε ανακοίνωση ότι ουδέποτε παρέστη η Πρόεδρος της κοινότητας της Δάφνης όπως ανέφερε, ούτε σύσσωμο το κοινοτικό συμβούλιο.
Θεωρούμε για μία ακόμη φορά πρωτόγνωρες τις πολιτικές της μεθοδεύσεις και της συστήνουμε να αλλάξει τακτική και να γίνει πιο ουσιαστική, ως Διοίκηση, τόσο στη διαχείριση του δημόσιου χρήματος όσο και στην πολιτική της συμπεριφορά.

 

Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: